Cele mai noi articole
Instagram Radiodcnews Pagina de Facebook
Știri de interes
Sursa: captură Youtube SharpTone Records
Ce piesă o să asculți pe repeat astăzi? Dacă nu te-ai hotărât încă, Radio DC News îți propune piesa zilei: Unfamiliar, interpretată de trupa Currents.
Robot
Cercetători din Israel apelează la inteligenţa artificială (AI) pentru a verifica numeroase documente în căutarea identităţii a sute de mii de evrei care au fost ucişi în Holocaust şi ale căror nume nu figurează printre cele din memorialele oficiale, transmite luni Reuters.
Fotografie de la Victoria Emerson/Pexels
Începutul unui nou capitol se află în fața lor.
FOTO: freepik @cofentist_tm
Conform unei noi cărți, Ivan Archivaldo Guzmán Salazar, fiul celebrului Joaquín "El Chapo" Guzmán, cunoscut pentru activitățile sale în lumea drogurilor, pare să își dedice timpul înainte de culcare explorării TikTok-ului, o platformă de socializare și divertisment.
Cod galben de inundaţii în şaşe judeţe, până luni seara
Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, luni, atenţionări Cod galben de inundaţii, valabile în orele următoare, pe râuri din judeţele judeţele Buzău, Vrancea, Neamţ, Bacău, Covasna şi Suceava.
Captura Youtube
Dumitru Constantin Dulcan a vorbit la "40 de întrebări cu Denise Rifai" despre moarte, mai exact ce este moartea.
Captura Youtube
Maria Cârneci a copilărit cu Ion dolănescu și au avut o relație de prietenie cum rar întâlnești în zilele noastre. Artista a vorbit despre relația dintre ea și cântăreț.
Fotografie de la freestocks.org/Pexels
Trending-ul din România este dominat astăzi de 5 melodii, dintre care una are peste 15 milioane de vizualizări.
Fotografie de la Vera Arsic/Pexels
Semne clare că voi doi nu sunteți bine împreună.
Madonna a cântat în fața a 1,6 milioane de fani pe plaja Copacabana
Madonna a cântat sâmbătă seară, pe plaja Copacabana din Rio de Janeiro, Brazilia, în fața celui mai numeros public pe care l-a avut vreodată.
Sursa: Freepik
Festivalul Opera Copiilor, unul dintre cele mai așteptate evenimente dedicate copiilor din București, revine în perioada 17 mai - 9 iunie cu o ediție vibrantă, plină de atracții în aer liber, spectacole de excepție și o mulțime de surprize.
Sursa: captură Youtube Fără Zahăr
Ce piesă o să asculți pe repeat astăzi? Pentru că sărbătorim Paștele și toată lumea e adunată la masă, Radio DC News îți propune piesa Taranca, interpretată de trupa Fără Zahăr.
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
În ziua de Paște, există anumite lucruri pe care credincioșii ortodocși evită să le facă pentru a respecta tradițiile și învățăturile bisericești.
Eurovision
 Ediţia din 2024 a concursului Eurovision se deschide marţi la Malmo, în sudul Suediei, în umbra războiului din Gaza. În centrul discuţiilor se află participarea Israelului la competiţia cu o vechime de aproape 70 de ani, care reuneşte în acest an 37 de ţări şi se va încheia cu finala de...
Lumânare
Actorul cunoscut pentru rolurile sale din filmele Titanic şi Stăpânul inelelor, Bernard Hill, a murit duminică.
Care sunt cele mai populare tradiții, obiceiuri și superstiții de Paște
Sursa: Freepik
20 de căței așteaptă cu nerăbdare să fie adoptați și să ofere iubire familiilor iubitoare.
Sursa: Adele, Facebook
Adele, una dintre cele mai apreciate și iubite voci din industria muzicală, își sărbătorește ziua de naștere pe 5 mai. Cu această ocazie, îi urăm "La mulți ani!" și aducem omagiu uneia dintre cele mai talentate și influente artiste ale generației sale.
Sursa: Freepik
Violonistul Alexandru Tomescu invită publicul la o experiență muzicală inedită: 18 concerte cu transcripții pentru vioară solo ale celor șase suite celebre compuse de Johann Sebastian Bach. Turneul, intitulat "Metamorfoze", va colinda prin 16 orașe și sate din România, din 25 iunie până în 16...
Sursa: Freepik
După succesul înregistrat cu "The Curse", Emma Stone și Nathan Fielder  se unesc din nou pentru a explora lumea șahului. 
Britney Spears a declarat că mama ei „a fost implicată” după ce paramedicii au fost trimiși să o trateze
Britney Spears a declarat că mama ei „a fost implicată” după ce paramedicii au fost trimiși să o trateze la Chateau Marmont, joi dimineață.
Bruce Willis, foto Instagram
Rumer Willis, una dintre fiicele actorului american Bruce Willis, a oferit noi informaţii legate de starea de sănătate a tatălui ei, diagnosticat cu demenţă în 2023, relatează sâmbătă contactmusic.com.
Sursa: captură Youtube LT_Live
Ce piesă o să asculți pe repeat astăzi? Dacă nu te-ai hotărât încă, Radio DC News îți propune piesa zilei: Wrong Side of Heaven, interpretată de trupa Five Finger Death Punch.
Sursa: Freepik
Suedia se pregătește să găzduiască cea de-a 68-a ediție a Eurovisionului, un spectacol muzical grandios ce va reuni 37 de țări. Aproximativ 100.000 de vizitatori sunt așteptați în Malmö, orașul-gazdă, pentru a celebra diversitatea muzicală a Europei.
Ed Sheeran - Foto: captura Youtube Ed Sheeran - American Town
Ed Sheeran a explicat că nu va lansa muzică nouă în acest an.


DC Media Group Audience


pixel